vrijdag 14 december 2012

Kerst

Wat een heerlijke tijd is het toch!

Onze kerstboom staat al een week en ik vind het heerlijk. Zodra het een beetje donker wordt buiten gaan alle lampjes aan. Buiten een klein boompje met lampjes en binnen wat meer.

Eindelijk ben ik ook tevreden over de kerstboom. Een nieuwe kerstboom, een wat echtere nep variant. En kerstballen in de tinten: wit, zilver en antraciet. Aangevuld met een paar gezellige vogelhuisjes. Ook allemaal 'nep' in verband met twee spelende katten.


En terwijl ik dit zit te typen op mijn vrije dag met een kop koffie en een haakwerk voor zometeen voor mijn neus, krijg ik continu kopjes van een klein zwart poezebeest.
Heerlijk toch?Elmo & Nala


3 opmerkingen:

 1. Mooie boom heb je staan, gezellig! Wij moeten hem nog zetten, maar dat staat voor dit week-end op het programma...ook een nepperd:-) Heerlijk hé die poezebeesten, wij hebben er eveneens twee en het zijn heerlijke knuffelkonten...soms ook wel een beetje té hoor, het komt regelmatig voor dat ik s'avonds twee katten op schoot heb...hahaha...kan ik niks meer doen! Fijn week-end alvast!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi je boom,ziet er heel gezellig uit en die poezenbeesten ook!Lief die kerstengeltjes op de schaall,zijn ook erg mooi.Voordeel van zo'n nepperd is dat je hem kan zetten wanneer je wil,die van mij stond al op 5 december...zoooo gezellig altijd!;-)Leuk blog overigens,ik ga je volgen....

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie boom met die witte ballen en vogelhuisjes. Ik heb de hele dag de lichtjes aan van de kerstboom en ster het is ook zo donker buiten en het staat zo gezelli.
  Wat leuk dat je mee doet met de photo Challenge, hoop je nog vaker te mogen begroeten en ben tegelijk maar je volger geworden.

  Groetjes,dinah

  BeantwoordenVerwijderen